Vaccinaties, een wolf in schaapskleren

Vaccinaties… wat weten we er eigenlijk van? We weten dat vaccinaties uitgevonden zijn zo’n 200 jaar v. Chr. We weten ook dat ze in de 18de eeuw voor waterpokken al werden uitgedeeld. In 1988 hadden wereld organisaties het doel gesteld om met behulp van vaccinaties de wereld van polio te verlossen. Dit is ze alleen niet gelukt. Het wordt dus al een paar jaartjes gebruikt. Maar hebben deze vaccinaties wel effect? Hoewel er geroepen wordt dat je gevaccineerd moet zijn (in Amerika wordt je zelfs verplicht), hoe weten we nou of ze echt goed voor je zijn. Sterker nog, er zijn stapels met bewijzen die aantonen dat vaccinaties juist slecht voor je zijn en dat er meer kinderen dood gaan aan de vaccinaties dan dat erdoor gered worden. In Australia hebben een groep artsen een onderzoek gedaan naar vaccinaties en hebben een aantal zeer interessante vondsten gedaan. Al deze resultaten hebben ze gebundeld in een documentaire die ze aan de mensen willen laten zien. Wil je een uitgebreide versie zien van waar ik het hier over ga hebben, kijk dan Vaccinations – The Hidden Truth. Dit is momenteel een van de beste bewijslasten die er te verkrijgen zijn.

Wat is het gevaar

Medicijnen zijn niet altijd het antwoord. Er zijn een honderdtal informatiewebsites die aangeven hoeveel doden er jaarlijks zijn door fouten van artsen, wat betreft verkeerde medicijnen, vaccinaties en dergelijke.
Bij vaccinaties is de inhoud van het middel een gevaar. In vaccinaties zit thimerosal of thiomersal.

Thimerosal bestaat voor 50% uit Kwik (in het Engels heet het Mercury, voor als je ernaar wil Googlen). Dit wordt gebruikt als conserveringsmiddel van het vaccin, maar is een enorm giftig zwaar metaal. Kwik is een neurotoxine en hoopt zich op in je lichaam. Het valt vervolgens hersencellen aan. En zelfs kinderen van een paar maanden werden hiermee gevaccineerd. Het aantal slechte reacties en gevallen van autisme schoten omhoog. Voor deze veel te jonge kinderen werd de maximale toegestane dosis kwik 125 maal overschreden. Gelijktijdig met de vaccinaties schoten de hoeveelheid kinderen met autisme van 1 op de 2500 naar 1 op de 166. Inmiddels worden veel vaccinaties met kwik al niet meer gebruikt. Ook in Amerika zijn er veel weggehaald. Toch zijn die giftige spuiten nog steeds in gebruik en jaarlijks krijgen nog zo’n één miljoen kinderen een spuit met kwik als conserveringsmiddel. Doktoren en het NVI in Nederland beweren bij hoog en laag dat kwik in Nederland nooit is gebruikt en dat ze alleen formaldehyde gebruiken. Toch is dit niet helemaal waar. Kijk maar eens goed hier bij de griepspuit. Ik zie toch duidelijk dat bij dit vaccin wat in Nederland wordt gebruikt, dat het thimerosal bevat.
Hoewel hier misschien veel aandacht wordt besteed aan de baby’s en kinderen, wil het niet zeggen dat vaccinaties wel goed zijn voor volwassenen. Maar over het algemeen worden kinderen in het vroege stadium van hun leven het zwaarst geraakt door dit gif.

Een interessant feitje is misschien ook wel dat kleine hoeveelheden kwik gevonden is in vis. Er zijn toentertijd waarschuwingen uitgegaan naar zwangere vrouwen en kleine kinderen om vis te mijden. En alleen bij gematigd eten was het goed voor mensen. Het leuke eraan is, is dat er honderden malen meer Kwik in griepspuiten zit dan in vis en deze worden jaarlijks door de doktoren uitgedeeld aan veel te jonge kinderen.

Wat weten de doktoren hiervan

Als jou dokter tegen je zegt dat vaccinaties belangrijk zijn en dat je ze moet nemen, weet dan dat 60% van de kinderen van doktoren van over de hele wereld het minst gevaccineerd zijn. Een groot deel van deze doktoren hebben hun kinderen helemaal niet gevaccineerd. Er zijn steeds meer ouders die besluiten om hun kinderen niet te vaccineren en… ja hoor, ze blijven gewoon leven. Sterker nog veel van hen groeien als één van de sterkste in hun omgeving op.
Doktoren leren op school dat vaccinaties helpen, dat het voorzorgsmaatregelen zijn. Zonder deze “versterking van het immuunsysteem” zouden veel kinderen snel ziek worden en in het ziekenhuis belanden. Ze krijgen grafieken voorgeschoteld die gemaakt zijn door Amerikaanse gezondheidorganisaties zoals de CDC. Het enige probleem is dat zij maar een deel van de grafiek zien. Zoals je ziet in deze eerste grafiek lijkt, door de introductie van vaccinaties, het aantal doden sterk te minderen. Niets is echter minder waar. De tweede grafiek laat zien dat jaren ervoor, zonder de vaccinaties, het aantal doden al enorm gedaald was. Wat weten dokters hiervan? Niet veel. Het wordt ze geleerd en net als de meeste mensen in de huidige maatschappij worden ze gespecialiseerd opgeleid. Met andere woorden ze leren alleen dat wat ze moeten weten. Geloof je me niet, vraag het zelf! Vraag aan je huisarts of de dokter in het ziekenhuis of hij weet wat er precies in vaccinaties zit. Hij zal het je niet kunnen vertellen.
Ook onze huidige doktoren krijgen de informatie van de Amerikaanse Ziektebestrijdingorganisatie de CDC. In deze onderzoeken blijven ze verkondigen dat ze alle kinderziektes met 99% hebben uitgeroeid. Ze vergeten wederom te melden dat 90% al was verdwenen, voordat vaccinatieprogramma’s zijn gestart.

Ik heb zelfs reacties van Nederlanders gelezen op blogs, die zeggen: “Dokters hoeven toch helemaal niet te weten wat er in die vaccinaties zit!” Ehm jawel, als doktoren spul in je lichaam willen spuiten dan moeten ze wel weten wat het is, anders heet het experimenteren.

Een laatste gedachte

Onthoud goed dat je nooit verplicht bent om vaccinaties te nemen. Het is jouw lichaam en jij bent de enige die beslist wat daar in gaat. Het wordt al in Amerika verplicht gesteld, dus ik waarschuw nu alvast. Mensen die roepen, “we moeten niet terug naar de Middeleeuwen, naar polio en tyfus”, hebben nooit echt gekeken naar de resultaten van vaccinaties. Onze verbeterde schone leefomstandigheden hebben er allang voor gezorgd dat bijna 90% van deze ziektes zijn verdwenen uit de rijkere landen. Als wij niet zouden kunnen leven zonder vaccinaties, dan waren we toch allang uitgeroeid? Vaccinaties worden toch pas vanaf de jaren 90 echt gebruikt? Hoe hebben we al die jaren daarvoor dan overleeft?
We zeggen niet dat je niet moet vaccineren. Als jij je veilig voelt, dan moet je dat zeker doen. Ik geloof ook dat als je op reis gaat en in gebieden komt met oude ziektes, dat vaccinaties dan verstandig zijn. Maar pas alsjeblieft op met kinderen. Onderzoeken wijzen uit dat kinderen niet voordat ze 2 jaar zijn gevaccineerd moeten worden. Denk er eens over na en gebruik de informatie die je vindt en die je gepresenteerd wordt. Je wilt toch geen kinderen, die voor de rest van hun leven ziek zijn.

Enkele interessante links:

19 reacties tot nu toe

Beste,

Ik heb zojuist een goed video gekeken van een Russische geleerde immumologe die juist hetzelfde verteld over de gevaren van vaccinaties.

als a.s. moeder ben ik benieuwd welke artikelen mij verplicht stellen tot het vaccinatie.

In Belgie blijkt de poliovaccinatie verplicht.
welk artikel bepaalt dat?

any help would be gratefull!!!

Sofija
22 dec 2008 om 23:56

Alleen België en Frankrijk hebben nu de verplichting tot poliovaccinatie voor kinderen. Toegang krijgen tot wetsartikelen worden je tegenwoordig enorm moeilijk gemaakt. Het is dan ook heel moeilijk om aan de precieze informatie te komen zonder dat je een kennis hebt die zich specialiseert in wetten en regelgeving.

Wij hopen zelf ook dat onze lezers deze artikelen opzoeken en eventueel ons een mailtje sturen of hier posten waar deze informatie te vinden is.

In ieder geval is het in België verplicht en in Nederland NOG niet.

Gr.
Yoni

yonic
23 dec 2008 om 15:27

Lastig, wat moet je nou doen als je in een spijker trapt en daarna een tetanus vaccinatie moet halen? je kan het moeilijk zo laten…

Zit deze troep in alle vaccins?

Andre
17 apr 2009 om 00:53

Deze troep zit in veel vaccinaties, maar je kunt altijd de dokter vragen om de bijsluiter.
Volwassenen kunnen zich overigens beter weren tegen deze gifstoffen, maar het is natuurlijk nooit goed. Veel baby’s die op jonge leeftijd worden gevaccineerd gaan hier juist aan onderdoor. Wees dus op je hoede hiermee!

yonic
17 apr 2009 om 11:13

hallo,
ik vraag mij nu af of dit spul ook in de baarmoederhalsprik zit..?
met vriendelijke groet,
henk

henk
17 apr 2009 om 21:05

sorry, ik zie dat ik een fout heb gemaakt. ik bedoel baarmoederhalskankerprik. mijn excuses.

henk
17 apr 2009 om 21:05

http://www.beschermjedochter.nu/page7.html Een kleine google search gaf mij dit resultaat. Ik heb verder nog even gezocht naar de bijsluiter van het baarmoederhalskankervaccin. Deze vind je hier http://www.spmsd.nl/2385/getfile.ashx.

Geen kwik dus, maar genoeg andere rotzooi om je zorgen over te maken!

yonic
19 apr 2009 om 16:00

Woo hier schrik ik zelfs van. Natrium boraat is 1 van de ingrediënten van de prik en dit staat dus ook bekend als borax. Wikipedia zegt het volgende over borax

“Borax zal medio 2009 het label Toxisch (en daarmee het symbool Doodshoofd) meekrijgen met de R-zinnen R60 (Kan de vruchtbaarheid schaden) en R61 (Kan het ongeboren kind schaden) en wordt daarmee officieel reprotoxisch.”

Hier uit mag je toch wel concluderen dat ze openlijk tiener meisjes onvruchtbaar proberen te maken!!!!!!!

yonic
19 apr 2009 om 16:04

Ik heb mijn eerste ervaring met gespecialiceerde mensen en niet inenten: of ik mijn kind graag wilde vermoorden?

mikky
26 mei 2009 om 19:53

geachte lezers,

Graag wil jullie het volgende vertellen, April 2006 heb ik vaccins gekregen DTP en hep A, voor mijn reis naar Kenia…Ik kreeg meteen een ontsteking aan mijn arm, waarvoor ik dycloflynac kreeg van de huisarts.
er werd mij niks verteld…over bijwerkingen. Ben nu 3 jaar ernstig ziek, ontstekingen in mijn hoof, armen ..niet kunnen lopen…zuikerziekteachtige verschijnselen, al mijn kiezen zijn getrokken…en het gaat maar door.Was een tijdje mijn korte geheugen kwijt, s`nachts schokken, uren achtereen vreselijk huilen, wel 20 symtonen (leek op Lijme borreliose)door de knieeen knikken, zomaar binnen 5 minuten, koud en beginnen zweten, overgeven..de lijst is te lang…om het allemaal tebeschrijven..Meniere is geconstateerd, mijn gehoor rechts is met 50% afgenomen..en ga maar door.
Vorig jaar zo`n pijn in mijn hartstreek, en ben naar alternatief genezer gegaan, die constanteerde het PVS-syndroom. met alle gevolgen van dien..Het reguliere circuit lacht mij uit, en ze weten alleen dat mijn bloedbezinksel 47 is…en veels te hoog, maar ze zeggen dat ik niet ziek ben. heb vele onderzoeken gehad….En ben nu uit de ziektewet gegooid, en in de bijstand beland.Mijn huisarts, erkend wel dat ik lijd, maar verwerpt alles wat ik vertel. Ben nu dan ook radeloos….
wat te doen?….Heeft iemand hier ervaring mee? Ik zou graag hier wat meer van andere mensen, willen horen…die hetzelfde meemaken…

Met vriendelijke groet, Martha

M van der Molen
01 jul 2009 om 06:40

Hoi, ik maak een werkstuk voor school over vaccinaties en ik wilde even zeggen dat ik het totaal niet met bovenstaande tekst eens ben.
”Er zijn stapels met bewijzen die aantonen dat vaccinaties juist slecht voor je zijn en dat er meer kinderen dood gaan aan de vaccinaties dan dat erdoor gered worden.”
Sorry hoor maar dit is echt onzin. Er worden echt 1000 keer zo veel kinderen gered dan dat er aan overlijden.
enkele decenia geleden overleden er (honderd) duizenden kinderen aan de gevolgen van polio, pokken etc (vooral in de derde wereld), en dankzij vaccinaties zijn deze ziekten nu compleet uitgeroeid. Dat er mensen overlijden aan de gevolgen van een vaccin is (vrijwel altijd) ook onzin. Er worden namelijk tienduizenden mensen gevaccineerd en het is logisch dat een of twee van deze mensen toevallig vlak na het vaccin gekregen te hebben overlijden. Dit is puur toeval en heeft met het vaccin niets te maken. Bijna nooit is bewezen dat kinderen echt dood zijn gegaan door de vaccinatie, en als dit wel het geval is, was het kind al ernstig verzwakt of had een serieuze lichamelijke aandoening (waar de ouders soms nog niks van af wisten).
Jullie hebben trouwens helemaal gelijk dat mensen in Nederland niet dood zullen gaan aan een ziekte waar tegen ingeent wordt, maar in de derde wereld gebeurdt dit de hele dag door en door iedereen te vaccineren kunnen deze ziekten worden uitgeroeid.
Nouja dat was mijn mening :) Iedereen heeft natuurlijk zelf het recht om te kiezen voor een vaccinatie of niet.

Sanne
19 apr 2010 om 18:05

Beste Sanne,

Veel van deze ziektes zijn uitgeroeid in onze zogeheten derde wereld landen, doordat we schoner en bijna steriel zijn gaan leven. Dat ze compleet zijn uitgeroeid is niet helemaal waar. Ze zijn er nog, maar heel weinig.

Ik word altijd een beetje huiverig van mensen die andere argumenten ONZIN noemen. Zonder het bewijzen van het tegendeel zegt dit alleen, dat je niet echt een reactie hebt, maar dat je niet wilt accepteren wat je leest. Dit is vaak meer jou probleem dan het onze :| .

Dat bepaalde dingen niet worden bewezen wil niet zeggen dat het niet gebeurt. Een Engels gezegde is ook: The absence of evidence is not evidence of absence. Oftewel het gebrek aan bewijs is bewijst niet dat er niets is. En waar rook is is vuur, dus als ze expres niet willen onderzoeken, zoals in het verleden is gebleken, dan kan er wel eens een kern van waarheid in zitten, denk ik altijd.

Maar als je wil kan je je werkstuk eens opsturen, dan zullen we eens naar jouw argumenten kijken :)

YoniC
20 apr 2010 om 13:45

Baarmoederhalskankerprik?
Gewoon doen ik heb het ook gedaan.
Ik ben niet dood ofso >.<
En geloof me kanker wil je niet hebben!

Anoniem
01 sep 2010 om 14:31

Heb je ook nagedacht,.WAT de consequenties op de lange termijn kunnen zijn???

Het gaat er nl ook niet om dat je meteen doodgaat,..maar wel dat de vainatie,..die helemaal niet getest is bv kan zorgen voor onvruchtbaarheid ect,….

Anita
18 nov 2010 om 18:42

goedendag, als je je huiswek goed hebt gemaakt sanne, dan weet je ook het volgende: dat er levende beestjes worden ingespoten, 97 procent is dood 3 procent is levend. het gevaar zit hier, die drie levende maakt niet uit welke vac het ook is kan vermedigvuldigen, dit heb ik tijdens mijn opleiding geleerd. er wordt je geleerd je kan je beter vacineren, maar docenten aan de universiteit leren je echter wat anders, neem GEEN vacinaties, de kans is te groot dat je de ziekte zelf krijgt , daarom nemen verpleegkundige , artsen chirurgen geen vacinaties, ja ze moeten het zeggen dat ze het doen, het goede voorbeeld geven, tijdens mijn opleiding moest je een keuze maken en het is je eigen verantwoording, en elke keer dat je vac neemt wordt de kans groter dat je het krijgt,men weet nog steeds niet hoe het immuumsysteem in elkaar zit.dat is bij elk persoon anders, bij geneen is het zelfde. vorige jaar toen de griep uitbrak heb ik het volgende geleerd, griep vac legt je weestand voor twee weken plat, daarom moet je wachten tot de twee weken zijn gepasseerd voor de volgende vac, laat nou net dat je in de twee weken de griep krijgt, dan ben je dus reddeloos, sorry als ik dit zo zeg maar er werd paniek veroorzaakt, ook al kregen de mensen de mexicaanse griep, lieten ze zich toch vaccineren, hoe komt het dat de gemeente amsterdam plat lag, en bv hoorn was er helemaal niets te melden, ga daar maar eens over nadenken, ik heb met eigen ogen gezien hoe kinderen reageren op bv DKTP, twee weken uitgeschakeld,de kinderen uit het jaar 2000, weet je hoeveel doden er zijn gevallen door die inenting, mijn dochter was toevallig ziek, en kon het niet krijgen. er was maar 1 vrouw die er werk van heeft gemaakt tot bij de rechters aan toe enj de gezonheidsraad heeft toegegeven dat er levende ipv dode beestjes erinstoppen.(die drie dan)hoeveel kinderen die normaal waren inenen een zenuwstoring hebben, gehandicapt raakten, nee dit soort informatie vind je niet op googl, daarvoor moet je toch echt een labrat zijn. neem niet alles voor lief, hoe goed deze mensen ook bedoelen, als iemand het goed met je heeft is er ook een prijs te betalen.

isobel
08 feb 2011 om 09:36

Isabel,

Ik heb je bericht doorgelezen.
Heb jij zelf een universitaire opleiding gehad?
En is het een betrouwbare bron?
Ik ben namelijk na dtp, hep a,yellowfiver, malerone…heel erg ziek geworden. Ze zijn allemaal binnen een paar dagen geinjecteerd. Als het zo is wat je zegt, dan was ik dus niet beschermd……heb i dag van te voren de laatste injectie…….en de volgende dag afgereisd naar Afrika. Ben helemaal ziek terug gekomen…geestelijk en lichamelijk kapot…..ondertussen al jaren erg ziek….en niemand kan iets vinden, ik dacht zelf eerst aanLyme. Tot op heden weet ik nog niet wat ik heb.

Vriendelijke groet.

maja
03 jul 2011 om 18:35

Waar kan ik bewijzen vinden dat vaccineren niet goed is? en dan bedoel ik niet de eerste de beste kwak die iets op papier heeft gezet om onrust te zaaien maar echte feiten van onderzoekers?
Groetjes Mandy

Mandy
25 okt 2011 om 12:04

Je weet pas echt of het meer doden of levenden zal opbrengen wanneer er geen kind meer ingeent zal worden…. Tot die tijd weet niemand of het wel of niet helpt. Ik zou wel eens een goed debat willen zien tussen de profs die voor zijn en de profs die tegen zijn ….En niet dat geschreeuw door mensen die er geen kaas van hebben gegeten en nog geen behoorlijke analyse kunnen uitvoeren.

Fathima
21 nov 2011 om 13:55

Laat een reactie achter

Naam (verplicht)

E-mail (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Website

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Reactie